CARNS A L´AST

Pollastres


Deixa que cuinem per tu! A l’Entrecuixes preparem cada pollastre a l’ast amb passió i estima perquè el gaudeixis al màxim. Des de fa ja uns quants anys aquesta és la nostra especialitat: oferir-te els millors pollastres a l’ast i la millor cuina casolana.

Entrecuixes, el lloc on retrobar-se amb el plaer de menjar!


Patates de guarnició


Tothom les anomena patates de guarnició, però són molt més que això. Les patates fregides, ben dorades, no només guarneixen el plat, sinó que representen l’acompanyament perfecte per al pollastre a l’ast.

No t’ho pensis dues vegades: aquestes patates naturals i de proximitat boníssimes t’estan esperant a l’Entrecuixes!


Conill


El conill de l’Entrecuixes el rostim a l’ast, com els nostres pollastres. A foc lent, molt a poc a poc, i controlant que quedi cruixent per fora i tendre per dins. Condimentat amb salpebre i romaní, quan el tastis et deixarà en boca el gust de la boscúria mediterrània.

Sabies que la carn del conill és, per si no fora suficient, de les més saludables que existeixen?


Costellam de porc


Diu la dita que “del porc tot s’aprofita”. Nosaltres, però, hem volgut ser selectius. En aquesta elaboració, com podeu veure, n’hem aprofitat una de les parts més suculentes: les costelles.

Amb el costellam de porc de l’Entrecuixes, d’una sola peça, rostit a l’ast, a foc lent, et lleparàs literalment els dits.

FES LA TEVA COMANDA FORA DE L´HORARI D´ATENCIÓ AL PÚBLIC


No dubtis a contactar amb nosaltres i fer la teva comanda

Escriu-nos i pregunta pels nostres productes